Slo russebussjåfør og skjelte ut politiet

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

En beruset og utagerende 19-åring fra Asker - som ikke er russ - ble i natt pågrepet for legemsfornærmelse, ordensforstyrrelse og ufin språkbruk mot politiet.

DEL

Det var like etter midnatt, natt til onsdag, at politiet fikk melding fra en sjåfør av en russebuss på Kadettangen. Han hadde blitt slått i hodet med en knyttneve bakfra.

Gjerningsmannen hadde imidlertid forduftet før politiet dukket opp.

Utagerende og beruset

En drøy time senere ble det meldt om russebråk på Fornebu ved det gamle kontrolltårnet. Der ble politiet oppmerksom på en utagerende og beruset mann. Politiet fikk kontroll på ham, men den 19 år gamle mannen ønsket ikke å samarbeide.

Han skal ha oppgitt falsk personalia og forulempet politiet med skjellsord. Det viste seg litt senere å være samme mann som hadde slått russebussjåføren i hodet.

Korrekt navn og nummer ble etter hvert bekreftet ved hjelp av ID som ble funnet på ham.

19-åringen som ikke er russ, men som likevel ønsket å bli med på festen, ble pågrepet og satt i arrest.

Les flere nyheter om russen her

Meget høy musikk

Politiet måtte også dempe russefesten på Fornebu etter flere meldinger på at det var mange russebusser, og at det ble spilt musikk veldig høyt.

– Det var «livat» på stedet og meget høy musikk – egnet til å holde beboere i nærheten våkne, skriver operasjonsleder Asbjørn Bjørnnes i politiloggen.

Det var 11 russebusser på stedet. Sjåførene til de respektive bussene fikk pålegg om å parkere bussene for natten på sine respektive plasser.

Ryddegjenger ble organisert, og det så ifølge politiet "greit" ut da siste buss forlot stedet.

Les flere nyheter fra hendelsesloggen

Artikkeltags