Ampert mellom drosjesjåfør og kunde som stakk fra regningen

Fyren som tok drosje hjem til Heggedal ved 2-tiden natt til lørdag var en skikkelig kranglefant.

DEL

– Vi fikk melding om litt amper stemning i en drosje i Heggedal etter at en kunde nektet å gjøre opp for seg, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkeli ved Oslo politidistrikt.

Drosjekunden stakk til slutt av, uten ha gitt sjåføren en eneste krone.

– Han forsvant inn i en bolig, men vi fant aldri han som ikke betalte. Ifølge drosjesjåføren vil han sende regning til kunden som forsvant. Det er viktig at folk gjør opp for seg, sier Stokkeli.

LES OGSÅ: Bil på tvers på E18 – krasjet med bergingsbil

Stoppet piratsjåfør

Litt enere på natten ved 03-tiden ble en sjåfør med passasjer stoppet på en bensinstasjon nær Asker sentrum.

– Det viste seg å være en piratdrosje med en passasjer. Passasjeren ble kommandert ut av bilen og det ble slutt på den turen, forteller Stokkeli.

LES OGSÅ: Syklist til sykehus etter trafikkulykke i Asker

Full mann stoppet sjåfør

Politiet har også vært innom Hamang i Sandvika. Ved 03.45-tiden var den en full mann som prøvde å stoppe en bileier fra å kjøre.

– Bilen sto på en parkeringsplass, men eieren ble hindret fra å kjøre av en veldig beruset person. Da politiet kom til stedet forsvant den fulle mannen og bileieren kunne kjøre av gårde, sier Stokkeli.

LES OGSÅ: Rykket ut til mindre brann i Vollen

– Mulig kokain og amfetamin

I en rutinekontroll på Kolsås ved 5-tiden lørdag morgen ble en bil stoppet. Politiet fant hvitt pulver de mener kan være kokain eller amfetamin i bilen.

– Sjåføren av bilen skal ikke ha vært ruset, men det ble gjort et funn av noe vi mener kan være narkotika, sier operasjonsleder Stokkeli.

Artikkeltags