Stoppet elever etter dødsulykke

STOPPET: Elever på vei til Ringstabekk ble stoppet i påvente av alternative veier forbi ulykkesstedet. FOTO: KARL BRAANAAS

STOPPET: Elever på vei til Ringstabekk ble stoppet i påvente av alternative veier forbi ulykkesstedet. FOTO: KARL BRAANAAS

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Bussene hopet seg opp da Bærumsveien ble sperret og elever på vei til Ringstabekk skole ble geleidet utenom ulykkesstedet.

DEL

Dødsulykken på Bærumsveien, like ved Ringstabekkveien på Jar førte til full stans i biltrafikken i begge retninger på Bærumsveien ved ulykkesstedet.

Biler ble dirigert opp i Ringstabekkveien, mens bussene ble stående i krysset Ringstabekkveien/Bærumsveien i påvente av dirigering fra trafikkleder.

Video: Kvinne drept av lastebil

En bussjåfør sa til Budstikka at han hadde ventet i nesten en time uten å få beskjed om hvor han skulle kjøre.

Alternativ skolevei


Mange elever som var på vei mot Ringstabekk skole ble stoppet før ulykkesstedet og ble ventende i påvente av at politiet fant frem til alternativ vei gjennom anleggsområdet for Kolsåsbanen.

 Les også: Kvinne drept av lastebil


Krimvakta fra politiet var raskt på ulykkesstedet og foretok besiktigelse og fotografering av lastebilen som var involvert i dødsulykken.


Dødsulykken skjedde der anleggstrafikken fra Kolsåsbaneutbyggingen kjører ut på Bærumsveien like bortenfor Ringstabekkveien.

Artikkeltags