Avfyrte skudd i Drammen - pågrepet på Høvik

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Natt til onsdag ble en mann pågrepet på Høvik etter å ha avfyrt skudd i Drammen og ranet til seg en bil. Mannen skal avhøres onsdag morgen.

DEL

Les alt innhold på Budstikka.no – 99 kr for to måneder.

– Den aktuelle bilen ble stanset i Høvik og én mann ble pågrepet i forbindelse med episoden i Drammen, sier operasjonsleder Magne Lie ved Søndre Buskerud politidistrikt til NRK.

Asker og Bærum politidistrikt bistod Søndre Buskerud politidistrikt i  forbindelse med  en skyteepisode og ran av en bil på Strømsø i Drammen klokken 22.23.

Pågrepet på Høvik

Like etter midnatt ble den mistenkte pågrepet av politiet ved 7-Eleven på E18, langs E18 inngående.

– Han ble pågrepet i bilen han hadde ranet. Pågripelsen var udramatisk, sier operasjonsleder i Asker og Bærum politidistrikt, Asbjørn Bjørnnes i medieloggen.

Etter skyteepisoden skal mannen, ifølge Magne Lie, ha stukket fra Strømsø med en bil.

– Kort tid senere kolliderte han med en annen bil i Konnerudgata. Der ranet han til seg en blå Ford Focus før han stakk av. Bilen er 2000-modell og har registreringsnummer AJ 51140, sier Lie til NRK.

Totalt fem personer pågrepet

Ingen personer ble skadet i skyteepisoden. En stor politiaksjon med satt i gang for å pågripe gjerningsmannen. Nabodistriktene ble varslet.

Klokken 01.17 gikk politiet til aksjon mot en leilighet i Drammen. Politiet pågrep her fire personer, som de mener har tilknytning til saken. Ifølge operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt er de pågrepne kjenninger av politiet, skriver NRK.

Les mer i hendelsesloggen her

Artikkeltags