Skip to main content

Heggedal-kvinne blir direktør i stort rådgiverselskap

Thora Heieraas blir direktør i Norconsult.

Foto: Privat

Thora Heieraas fra Heggedal blir direktør for plan, arkitektur og landskap i Norconsult i Sandvika.

Heieraas har vært ansatt i Norconsult siden 1996, og har de siste 15 årene vært avdelingsleder for Planavdelingen ved hovedkontoret.

– Jeg har vært ansatt i Norconsult i over 20 år, og har hatt gleden av å jobbe med veldig flotte og dyktige kolleger. Det har vært en spennende tid hvor jeg har fått lov til å utvikle meg innen både fag og ledelse. Jeg ser frem til å ta steget videre og begynne i jobben som direktør for Plan, Arkitektur og Landskap i Norconsult, sier Thora Heieraas i en pressemelding.

Den nye divisjonen vil ha 90 medarbeidere.

– Med Thora har Norconsult fått en erfaren leder med god faglig innsikt som kjenner selskapet og selskapets rutiner svært godt, sier konserndirektør Hovedkontor i Norconsult, Bård Hernes.

– Sterke kandidater

Han viser til at de hadde mange sterke kandidater i rekrutteringsprosessen.

– Vi er svært godt fornøyd med at Heieraas har takket ja til stillingen, og stolte av at vi har så mange dyktige og motiverte lederkandidater i egne rekker, fastslår Hernes.

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden. Av selskapets 3.800 medarbeidere arbeider om lag 2.750 i Norge. Norconsult har mer enn 100 kontorer i Norge og internasjonalt.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.