Lørdag er deler av på Brønnøya, Ostøya og Gåsøya og flere andre øyer ute i fjorden fremdeles strømløse.

Strømmen forsvant fredag ettermiddag da det blåste storm i kastene. Hafslund jobber for at abonnentene skal få strømmen tilbake.

På Høyerholmen, hvor Tomm Murstad Sjøleir holder til med nærmere 70 deltagere i alderen 9-15 år , kom strømmen  tilbake litt før klokken 12 lørdag.

Sjøleieren har brukt aggregater mens strømmen har vært bort, først og fremst for å holde kjøleskap og fryselagere med store mengder mat kjølige.

Flere beboere på  Brønnøya har også fått strømmen tilbake.

Usikkert når strømmen kommer tilbake

Rundt 3.300 kunder i Hafslund Netts forsyningsområde er fortsatt uten strøm etter skader på strømnettet, og det er over 200 gjenstående feil i strømnettet som må rettes.

- Våre mannskaper har jobbet gjennom kvelden og natten med å utbedre de mange skadene, som i stor grad har oppstått som følge av at trær har falt over kraftlinjene. Arbeidet fortsetter utover lørdagen med uforminsket styrke, og vi har hentet inn mannskaper fra andre nettselskaper. Det benyttes helikopter for å få bedre oversikt over skadene på strømnettet, skriver Hafslund nett i en pressemelding lørdag ved 12.30-tiden.

LES OGSÅ:

- For noen av våre kunder vil strømavbruddet dessverre vare ut i neste uke, skriver Hafslund.

Kunder som har hatt avbrudd i strømforsyningen i mer enn 12 timer, vil automatisk få kompensasjon fra Hafslund Nett for strømavbruddet, og trenger ikke søke om kompensasjon.

Bildeserie

Uværet herjet i Asker og Bærum

SE BILDER FRA UVÆRET: