Skip to main content

Gutten (14) ble ikke forsøkt dratt inn i bilen

Politiet har i løpet av natten nedtonet dramatikken noe i saken om gutten (14) som onsdag kveld ble en gutt forsøkt dratt inn i en bil.

Politiet fikk litt etter klokken 20 en telefon fra et vitne som hadde sett at en gutt ble forsøkt dratt inn i en bil på Bærums Verk.

- Etter nærmere avhør av vitnet er situasjonen justert til  at vitnet så at gutten ble kontaktet av en mann i en bil. Men ikke forsøkt dratt inn.

Det opplyser operasjonsleder Tora Jordan torsdag morgen.

- Alle tilgjengelige ressurser, herunder UP som var i distriktet ble satt inn i søket etter aktuelle bil, opplyste operasjonsleder Jørgen Jacobsen onsdag kveld.

Vitnet er tatt inn til avhør. Bilen beskrives som liten, blå og litt kantete.

- Den unge gutten kjørt hjem til bopel av politiet og barnevern for ytterligere samtale sammen med verge, opplyser Jacobsen videre.

Han føyer til at politiet ved 22.20-tiden onsdag ikke har fått snakket inngående med gutten, og at det kan være mulig at gutten har en noe annerledes versjon av hendelsen enn vitnet.

Liknende episode tirsdag

Politiet har fortsatt ikke lokalisert den aktuelle bilen, men fortsatte å se etter biler som passer til beskrivelsen fra vitnet utover natten. Dette har ikke gitt resultat.

Hendelsen skjedde ikke langt fra stedet der en 8-åring skal ha løpt fra en fremmed mann som spurte om gutten ville sitte på i bilen.

- Det var også derfor vi satte inn alt vi hadde av ressurser da meldingen kom. Bilen som beskrives i kveld ligner den som ble beskrevet tirsdag, bekrefter Jacobsen til Budstikka.

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.