Skip to main content

Gromstad funnet død

Stabæk sørger over tapet av Tor-Marius Gromstad.
Stabæk sørger over tapet av Tor-Marius Gromstad.

Stabæk-spilleren Tor-Marius Gromstad (22) er funnet død.

Lørdag morgen klokken 07.26 forsvant Stabæk-spiller Tor-Marius Gromstad da han forlot brorens leilighet ved Bislett stadion i Oslo.

Spillere, ledere, familie, venner og supportere har siden lett etter forsvarsspilleren.

Mandag formiddag kom meldingen om at Gromstad var funnet død. Det er ingen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet.

PROTOKOLL: Send inn din kondolanse her

22-åringen kom til Stabæk fra Arendal i 2007, og står oppført med totalt 43 kamper for klubben, hvorav 29 fra start. Denne sesongen har han spilt seks av de åtte første seriekampene, samt begge cupkampene.

Minnestund i Jar kirke

Stabæk opplyser mandag ettermiddag at det vil bli avholdt minnestund for Tor-Marius Gromstad i Jar Kirke. Minnestunden holdes tirsdag kl 19.

LES OGSÅ: 16. maikampen mot Vålerenga utsettes

LES OGSÅ: Stabæk har etablert kriseteam

Dette skriver Stabæk i en pressemelding mandag ettermiddag:

(...) 22-åringen ble meldt savnet lørdag kveld, og familie, lagkamerater, støtteapparatet, venner og frivillige deltok i helgen i leteaksjonen.

- Det er med sorg vi har mottatt budskapet om at Tor Marius er død, og våre varmeste tanker går til hans familie. Dette er en svært tung dag for alle berørte, sier daglig leder i Stabæk, Hallgeir Åndal.

Spillere, trenere og ansatte i klubben ble i dag tidlig orientert om dødsfallet.

-Vi vil samles til en minnestund senere i dag. Nå er det viktig at vi er sammen, og tar vare på hverandre. På vegne av Stabæk ønsker jeg å takke alle som har bidratt i leteaksjonen, og som støtter oss og viser omsorg i en vanskelig tid, sier Åndal.

Stabæk ber media om å respektere at ikke familie, spillere og støtteapparat blir kontaktet eller belastet med henvendelser nå.

Politiet mistenker ikke at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.