Skip to main content

Frisk Asker med storseier mot Stjernen

SCORER OG SCORER: Victor Bjökung herjer med Stjernen.

Frisk Asker hadde null problemer med å feie Stjernen av isen. Victor Bjökung ble dagens mann i Askerhallen.

Frisk Asker - Stjernen 7-1

Stjernen kom til Askerhallen med to kjempetap i sekken. Den statistikke ble ikke noe bedre etter oppgjøret mot Frisk Asker.

For hjemmelaget herjet med Fredrikstad-laget og ga seg ikke før det stod 7-1 på lystavlen.

Svensken Victor Björkung skrev seg inn i historiebøkene med tre scoringer for hjemmelaget.

- Jeg synes vi spiller veldig bra i dag. Vi fullfører kampen og scorer mye fine mål. En proffesjonell gjennomført kamp av oss, sier Frisk-trener Jan André Aasland.

Tidlig scoring

Det var hjemmelaget som tok kontroll i Askerhallen fra første dropp.

Og Frisk trengte ikke mer enn snaue to minutter før den første pucken lå i buret bak Sander Berg i Stjernen-målet. Victor Björkung dro seg inn i Stjernen-sonen, fintet av en mann og satte pucken over skulderen til bortelagets keeper.

En vakker scoring av svensken.

Ti minutter senere hadde Frisk Asker overtallsspill igjen. Og den fordelen utnyttet de til gangs. Pucken endet opp hos den tidligere Stjernen-spilleren Hampus Gustafsson, som ikke lot seg be to ganger mot gamle lagkamerater. Pucken satt klistret i nettet, og Gustafsson scoret sitt første Frisk-mål mot gamle lagkamerater.

Fyrverkeri

Om den første perioden mot Stjernen var god, ble midtperioden et fyrverkeri. Frisk banket inn fire mål, og herjet med Fredrikstad-laget. To mål av Garreth Thompson og to mål av svensken Victor Björkung sørget for trampeklapp i Askerhallen - noe det ikke har vært for mye av denne sesongen.

Pliktløp

Den siste perioden ble er pilktløp for begge lagene, for kampen var nærmest avgjort etter de to første periodene.

Periodens første mål kom da Frisk-kaptein Anders Bastiansen endelig fikk en nettkjenning og gjorde 7-1 1.47 ut i den siste perioden.

 

 

 

 

Les flere artikler