Skip to main content

Forsvinnende få fest-klager

Tradisjonelt er natt til 1. mai en av de store festkveldene for russen og andre ungdommer, med nok å holde fingrene i for politiet. I år skal det ha gått rolig for seg. 

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt sier politiet fikk under en håndfull meldinger om bråk og feststøy i løpet av natten. 

– Påfallende få meldinger

– Det har vært en veldig rolig natt til 1. mai i Asker og Bærum sett fra politiets side. Vi hadde påfallende få henvendelser om feststøy sett hen til at det var natt til 1. mai og at været begynner å bli varmere, sier Hekkelstrand.

Politiet sjekket melding om støy fra en hagefest på Billingstad sent fredag kveld, men der viste alt seg å være i sin skjønneste orden. 

– Det har ikke vært noen reaksjoner fra politiets side i forbindelse med festing, opplyser Hekkelstrand. 

Russefester i Asker 

Ved 22.45-tiden var en patrulje innom Hvalstrand og Sjøstrand i Asker, etter melding om bråk fra ansamlinger av russ. Politiet nøyde seg med å be dem dempe musikken. 

– Det var fire russebusser på stedet da vi ankom, men det er stort sett god stemning. Folk sitter i mindre grupper og har det hyggelig, utalte operasjonsleder Tor Gulbrandsen fredag kveld. 

Bærum kommune valgte fredag å stenge Kalvøya for å unngå bråk og spetakkel

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.