Skip to main content

Fornebubanen har fått kommunikasjonssjef

NYANSATT: Line Fredriksen er kommunikasjonssjef i Fornebubanen. FOTO: PRIVAT
NYANSATT: Line Fredriksen er kommunikasjonssjef i Fornebubanen. FOTO: PRIVAT

Fornebubanen har ansatt Line Fredriksen (51) i stillingen som kommunikasjonssjef. Hun starter i jobben 1. mai.

Byggearbeidene på banen starter etter planen opp på Fornebu i mars 2020.

– Dette er et av de største og mest interessante kollektivprosjektene i Norge i nyere tid, sier Fredriksen i en pressemelding fra Fornebubanen.

Hun har bred kommunikasjonsfaglig erfaring og har tidligere vært kommunikasjonssjef i Posten Norge, Peab og Rådgivende Ingeniørers Forening.

Fredriksen kommer nå fra stillingen som Community and Stakeholder Manager i Acciona Ghella Joint Venture, hovedentreprenøren i Follobaneprosjektet.

I løpet av 2019 regner Fornebubanen med å være om lag 20 faste ansatte. Ved utgangen av 2018 var det fem faste ansatte i organisasjonen.

Det pågår også en prosess for å fylle ytterligere seks nye stillinger. Da stillingen som administrasjonskonsulent nylig ble lyst ut kom det inn over 400 søkere.

– Vi er svært glad for å kunne styrke organisasjonen ytterligere med faglig dyktige og godt kvalifisert personell, sier direktør Irene Måsøval i Fornebubanen.

Utbyggingen av Fornebubanen er teknisk krevende, og Måsøval mender de nå får på plass et permanent faglig sterkt team.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.