Det er Finansavisen som skriver at arenaen på Fornebu kostet Ulrichsen 31,4 millioner kroner i fjor. Siden oppstarten skal han ha tapt 175 millioner på det som blant annet ble bygget som stadion til Stabæk Fotball.

Lite hjalp det på resultatet at store band og artister som Andrea Bocelli, Bruno Mars, Ariana Grande, Shawn Mendes, Drake, John Legend og mange flere sto på scenen i fjor.

LES OGSÅ: Ikke fredspriskonsert på Fornebu i år 

Telenor Arena er eid gjennom selskapet Euforum Holding som igjen er eid av Vicama, hvor Kjell C. Ulrichsen og hans familie eier 100 prosent.

Ifølge Finansavisen hadde investoren ved utgangen av 2016 investert 425 millioner kroner i arenaen gjennom Euforum Holding og avskrevet 144 millioner som tap.

LES OGSÅ: Vil bygge om kontorer til hotell på Telenor Arena 

Styret er ikke fornøyd

Selv om omsetningen økte med 12,8 millioner kroner fra 2016, viste årsresultatet et underskudd på 31,4 millioner kroner i fjor. Det var 10,7 millioner lavere enn året før.

I årsrapporten skriver styret:

«Styret er ikke tilfreds med denne utviklingen og aktiviteter og initiativ er iverksatt for å øke omsetningen og redusere kostnadene i konsernet for å sikre lønnsomhet i årene som kommer.»

LES OGSÅ: Kontorkjempe på Fornebu kan bli revet og gi plass til hundrevis av leiligheter

Sliter med utleie

En stor del av Telenor Arena består av kontorer. Også utleie situasjonen var kritisk i fjor. Ved årsskiftet sto 4.500 kvadratmeter ledig, skriver Finansavisen.

«Utleiemarkedet for næringslokaler er fortsatt svært vanskelig på Fornebu, står det i årsberetningen.