Skip to main content

Fornebu-vei stenges for gjennomkjøring

Denne veien stenger tirsdag kveld.
Denne veien stenger tirsdag kveld.
Foto: NILS H. HARNES

Bernt Balchens vei på Fornebu stenges for gjennomkjøring fra tirsdag kveld 31. august til 31. oktober.

Stengningen skjer i forbindelse med at veien må graves opp når det skal legges ned infrastruktur i Snarøyveien.

«Innkjøring til eiendommene berøres ikke av arbeidene men det vil ikke være mulig å kjøre direkte ut på Snarøyveien i perioden. Alternative veier er Odd Nansens vei og Dagny Bergers vei.», opplyser Fornebubanen.

Ønsker stengt vei

Budstikka skrev tidligere denne uken at beboere i veien er lei av tungtrafikken som passerer leilighetene i sameiet Piloten Fornebu. 

I et brev til kommunen etterspør sameiene Piloten Fornebu og Fornebu Hageby Tun 1 om å etablere gjennomkjøring forbudt i Bernt Balchens vei på Fornebu. Blant de omtrent 185 leilighetene har halvparten av dem soveromsvinduene vendt ut mot dagens anleggsområde.

– Det vi ønsker oss er at inn- og utkjøringen til anleggsområdet skjer fra Odd Nansens vei, og ikke fra Bernt Balchens, samt at det blir gjennomkjøring forbudt for å få ned trafikkmengden, forklarte styreleder Gunnar Woldseth Wiik i sameiet.

Foreløpig har ikke sameiene fått svar på sitt siste brev angående trafikkreguleringen, men avdelingsleder i vei og trafikk avdelingen Kurt Bøystad bekrefter at det er mottatt.

Saken er under behandling og Bærum kommune kan ikke svare på spesifikke spørsmål før den er gjennomført.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.