Skip to main content

Foreldre advarer mot menn som forsøker å lokke barn inn i bil

MULIG ÅSTED: En av de angivelige lokke-episodene skal ha skjedd på denne bensinstasjonen i 18.35-tiden søndag 4. mars.

De siste dagene skal det ha vært minst to episoder i området Grav/Eikeli hvor to menn har forsøkt å lokke barn inn i varebilen sin.

Den ene hendelsen skal ha skjedd ved Circle K-stasjonen i krysset Hosleveien/Nadderudveien søndag kveld. Ifølge en melding som sirkulerer på Facebook skal to menn som snakket gebrokkent norsk ha forsøkt å lokke en 10 år gammel jente inn varebilen de kjørte.

«Grå varebil med to menn som snakket gebrokkent norsk, med buff/skjerf over halve ansiktet, spurte min datter på 10 år om de skulle kjøre henne hjem, eller om hun ville bli med og få godteri. Hun løp i sikkerhet hos en venninne som bor rett ved», skriver en forelder.

En ny melding om en mulig lokke-episode ble publisert på Facebook tirsdag:

«To jenter på 11 år på vei til skolen stoppes i Hosleveien i Bærum av hvit varebil med bulker og oppskrapet vindu. To menn i bilen spør på gebrokkent norsk om de vil sitte på. Jentene løper bort fra bilen i sikkerhet. Den ene mannen var skallet, med stort skjegg og den andre hadde krøllete mørkt hår», står det i meldingen.

Hverken politiets operasjonssentral eller den lokale etterforskningsavdelingen har mottatt meldinger om de mulige lokke-episodene.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesoggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.