Skip to main content

Følg morgentrafikken her

Budstikka følger veitrafikken. Vi melder også om større avvik i kollektivtrafikken. Tips oss gjerne på 99 59 00 00. Du kan også nå oss på tips@budstikka.no.

09.00: På E18 inn mot Oslo er det nå store forsinkelser gjennom Asker og Bærum. Særlig tregt går det fra Asker til Holmen, der det nå er 18 minutters – og økende – forsinkelse. Det melder Statens vegvesen.

08.05: Det går opp og ned i trafikken. Det er fortsatt tett trafikk og forsinkelsen er økende. Målt reisetid mellom Asker og Skøyen er nå på 36 minutter. 

07.45: Ifølge Statens vegvesen avtar køen noe på E18. Forsinkelsen mellom Asker og Skøyen er nå på 18 minutter. 

07.20: Et trafikkuhell ved Sandvika fører til ekstra kø nå. Uhellet har oppstått mellom en personbil og en lastebil på E18 mot Oslo. Det skal være ryddet på stedet nå, men køen har satt seg. 

07.15: Det er ikke meldt om hendelser på veiene, men køen er likevel lang. Det tar 27 minutter å kjøre mellom Asker og Holmen i øyeblikket. Strekningen tar normalt tre minutter å kjøre. 

06.57: Forsinkelsene blir bare større og større på E18. Nå tar det omtrent en time til Skøyen fra Asker. Spesielt mellom Asker og Holmen, og mellom Sandvika og Strand øker trafikken. 

06.45: Riktig god morgen der ute i Asker og Bærum! Vi følger morgentrafikken for deg utover denne onsdagsmorgenen. Det er allerede store forsinkelser på E18 inn mot Oslo. Det tar nå 43 minutter å kjøre fra Asker til Skøyen, en forsinkelse på en halvtime. Køen starter før Asker. Det er ikke meldt om hendelser. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.