Skip to main content

Følg morgentrafikken her

Budstikka følger veitrafikken. Vi melder også om større avvik i kollektivtrafikken. Tips oss gjerne på 99 59 00 00. Du kan også nå oss på tips@budstikka.no.

09.45: Det er fortsatt forsinkelser på E18 mot Oslo. Det tar nå 26 minutter på strekningen mellom Asker og Skøyen, noe som tilsvarer en forsinkelse på 14 minutter. 

08.25: I tillegg til køen på E18 er det også forsinkelser mellom Vøyenenga og Sandvika. Det tar under 10 minutter å kjøre denne strekningen, men det er tett trafikk, i følge Statens vegvesen. 

08.00: Forsinkelsen fortsetter å øke på E18 inn mot Oslo. Det tetter seg ekstra mellom Holmen og Sandvika. Reisetiden mellom Asker og Skøyen er nå målt til 65 minutter. Det er ikke meldt om hendelser. 

07.50: Nå tar det omtrent en time å kjøre mellom Asker og Skøyen. Køen starter før Asker. Mellom Asker og Holmen er forsinkelsen på 20 minutter. 

07.30: Køen er stabil. Forsinkelsen mellom Asker og Skøyen er på 35 minutter. 

07.15: Trafikken øker spesielt mellom Asker og Holmen. Det tar nå nærmere en time å kjøre fra Asker til Skøyen. 

07.00: Riktig god morgen! Velkommen til en runde i morgentrafikken. Køen har satt seg på E18 innover mot Oslo. Nå er det over en halvtimes forsinkelse mellom Asker og Skøyen. Turen tar 46 minutter. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.