Skip to main content

Følg morgentrafikken her

Budstikka følger morgentrafikken fra Asker og Bærum til Oslo. Tips oss gjerne. Vår tipstlf.: 99 59 00 00. Du kan også nå oss på tips@budstikka.no.

09:44: Operasjonssentralen melder at lastebilen har kommet seg ut av veien for egen maskin, så motorveien er nå ryddet og klar for nye reisende. 

09:37: En lastebil står stille i midtre felt på E18, i retning Oslo, før Blommenholm, melder politiet på Twitter. Dette gir tett trafikk på strekningen Holmen-Sandvika. For øvrig er det nå ganske god glid på hovedveiene - 25 minutter totalt fra Asker til Skøyen. 

09.06: Avtagende trafikk Asker-Sandvika. Fortsatt stor samlet forsinkelse for bypendlere, 29 minutter. 

08.43: Det er stabilt treg trafikk. 37 minutter Asker-Skøyen totalt nå. Den verste proppen ser ut til å være strekket fra Holmen til Sandvika, som normalt tar 3 minutter å kjøre. Nå må du beregne 19 minutter. 

07.57: Nei, glem det forrige. Vi har nå en samlet forsinkelse på 37 minutter. Køen øker både mellom Asker og Holmen, Sandvika og Lysaker, samt Lysaker og Skøyen. 

07.43: Det ser ut som det går glattere. Samlet reisetid er nå bare 30 minutter. Statens vegvesen melder om avtagende trafikk på strekket Asker-Holmen. 

07.33: Og det øker på. 42 minutter total reisetid nå, økende køtendens fra Holmen til Sandvika. 

07.23: Trafikken mellom Asker og Oslo er tett og treg fra den gamle grensa til Buskerud og helt inn til Lysaker. Det tar nå 36 minutter å kjøre fra Asker til Skøyen, en forsinkelse på 24 minutter. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.