Skip to main content

Flere avganger og raskere ekspressbusser

ENDRINGER: Søndag ble det innført ruteendringer for bussene i Asker og Bærum.

Flere avganger og ruteendringer ble rullet ut søndag.

I dag har det vært en rekke ruteendringer på Ruters busser gjennom Asker og Bærum. Blant annet betyr det at Slemmestad-bussen, som går gjennom store deler av Asker og Bærum vil gå minst fire ganger i timen store deler av døgnet.

Ekspressrutene fra Lommedalen (via Gullaug) og Rykkinn får også nytt kjøremønster.

Ekspressbussen til og fra Lommedalen skal nå ikke innom Bekkestua, men kjøre rett til Lysaker etter Øygardveien.

LES OGSÅ: Flytter bussterminal og stenger for biltrafikk

– Det er et veldig bra tiltak. For slik det har vært de siste to årene har ikke ekspressbussen vært noen ekspressbuss, sa Vegard Vistven (44) fra Lommedalen da ruteendringene ble kjent i september.

Lommedalen-pendleren har de siste to årene brukt forskjellige reisemåter til jobben på Aker Brygge. Dagens ekspressbuss synes han er en av de dårligste alternativene.

– Det er fordi ekspressbussen ikke har vært noe særlig raskere enn den vanlige Lommedalsbussen. Men nå som den ikke skal kjøre om Bekkestua blir det mye bedre, sa han og påpekte at mange i Lommedalen de siste årene har gått bort fra å bruke ekspressbussen til Oslo og Lysaker/Fornebu-området.

Grunnen er mange stopp underveis.

Ruteendringer for buss i Asker og Bærum fra 7. oktober

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.