Skip to main content

Fikk etseskader etter å ha tatt bussen

En Asker-jente skal ha endt på legevakten med etseskader etter å ha tatt Slemmestad-bussen søndag kveld.

Det får Budstikka bekreftet fra Ruter.

– Vi har blitt kontaktet av en kunde som forteller at hun satte seg på bussen mot Slemmestad i 22-tiden søndag kveld i Oslo. Hun skal etterhvert ha opplevd ubehag og kontaktet legevakten hvor det ble påvist brannskader, sier pressevakt hos Ruter, Sofie Bruun.

Ifølge Budstikkas opplysninger skal det være snakk om tredjegrads forbrenning på baksiden låret og rompen til passasjeren.

Det var VG som først omtalte saken tirsdag.

Bruun sier de ikke vet hva skadene på passasjeren skyldes, men understreker de vil gjøre undersøkelser for å finne svar.

– Vi har funnet et sete i bussen som er misfarget og har fjernet dette for å gjøre undersøkelser, forteller Bruun videre.

Ikke vært borti lignende

Ifølge henne skal det ikke være noe etsende væske i bussene som kan ha lekket ut. Det vil nå bli gjort undersøkelser for å finne ut av hva slags stoff som har havnet i det misfargede setet.

– Vi har vært i kontakt med passasjeren i dag og kommer til å følge opp dette videre. Vi er opptatt av at passasjeren skal ha det bra og tar dette veldig alvorlig, sier pressevakten og legger til at hun ikke har hørt om lignende tilfeller i løpet av sine syv år i Ruter.

Etter det Budstikka forstår, skal passasjeren ha anmeldt forholdet til politiet. Bruun bekrefter at de vil opprette kontakt med politiet for å komme til bunns i saken.

Les flere saker i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.