Skip to main content

Fant ung mann med knekt nese etter slagsmål

Politiet rykket ut til Sandvika stasjon etter melding om slagsmål og knivstikking. En person er behandlet for knekt nese, det er ikke funnet spor etter knivstikking.

- Vi er i kontakt med en person som har fått knekt nesen og vedkommende blir undersøkt av ambulansepersonell. Det er ikke knivskader på fornærmede, forteller operasjonsleder Tor Jøkling ved Oslo politidistrikt.

Tre antatte gjerningspersonene hadde forsvunnet da politiet ankom stasjonen søndag kveld. Det er sett en bil som kjørte fra stedet. Om den har noe med hendelsen å gjøre er uvisst.

LES OGSÅ: Kronprinsfamiliens hunder utløste politimeldinger lørdag kveld

Flere bevæpnede patruljer

Det var rett før klokken 21 politiet fikk melding om bråk og slagsmål på Sandvika stasjon. Det var også melding om at en kniv var sett og at en person blødde.

- Vi sendte flere ambulanser og bevæpnede politi patruljer til stedet. Vår teori er at fornærmede, som er i midten av 20-årene, kjenner til gjerningsmennene som er forsvunnet fra stedet, sier Jøkling.

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett hendelsen og bilen som kjørte vekk fra stasjonen.

Ny person med smerter i en arm

Klokken 21.40 melder politiet at de har fått kontakt med nok en fornærmet person. Vedkommende klager over smerter i en arm.

- De fornærmede og gjerningspersonene har trolig en viss relasjon Vi oppretter sak og følger opp i ettertid, melder politiet.

LES OGSÅ: Tyv tatt på fersken - sparket og slo politiet

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.