Skip to main content

Etterlyser sykler etter BMW-innbrudd

Politiet er interessert i tips dersom noen kommer over to sykler av tilsvarende type som på bildet, en Fuji-sykkel og en Gekko Flow Offroad-sykkel. Syklene på bildet er ikke de aktuelle syklene som ble stjålet.

Illustrasjonsfoto

Politiet tror to sykler ble stjålet i forbindelse med ett av BMW-innbruddene natt til mandag.

Politiet fikk totalt melding om fem BMW-innbrudd i Jar-, Bekkestua- og Østeråsområdet mandag. Det antas at alle fem innbruddene har skjedd i løpet av første delen av natt til mandag.

Det er foretatt åstedsundersøkelse på alle fem stedene, men ingen er foreløpig pågrepet.

I forbindelse med innbruddet i en BMW i Bjerkelundsveien på Bekkestua, ble to personer sett syklende vekk fra stedet. Politiet er svært interessert i tips rundt bevegelsene til disse to.

– De syklet i retning mot Bekkestua, opplyser etterforsker ved avdeling for spesiell etterforskning i Oslo politidistrikt, Bjørn-Ole Stokke.

Håper på viktige spor

Mye tyder på at de benyttet to stjålne sykler, og politiet er interessert i tips om disse.

– Vi har fått melding om to sykler som er savnet fra det samme området. Om noen ser to sykler som ligger henslengt i Bekkestua-, Jar- eller Hosleområdet, er det ønskelig at vi får beskjed om det. Publikum bør ikke flytte eller ta på syklene fordi vi ønsker å søke etter spor på dem, forteller Stokke.

Tirsdag er det ikke kommet inn flere meldinger om bilinnbrudd i Asker og Bærum, men derimot ett tilfelle i Nittedal.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.