Skip to main content

Erstatter ski og sykler med tepper og dyreklinikk

FLYTTER INN: Marte Holtlund er en av veterinærene som flytter inn i Stabekk dyreklinikk når den åpner i midten av februar.
FLYTTER INN: Marte Holtlund er en av veterinærene som flytter inn i Stabekk dyreklinikk når den åpner i midten av februar.

Nå fylles de tomme «Anton sport-lokalene» på Stabekk med dyrebutikk og dyre tepper.

Siden Anton sport flyttet fra Stabekk i vår har lokalene i Gamle Drammensvei stått tomme.

Men nå har Stabekkhusene, som eier bygningen, funnet nye leietagere som skal gi liv til sentrum av Stabekk.

I februar flytter Stabekk dyreklinikk og Teppeforum AS inn i hver sin halvpart av det 600 kvadratmeter store lokale.

– Når det gjelder Stabekks profil så satser vi på begrepet «landsbyen Stabekk». I det ligger utvalget av butikker, her skal det være små spesialforretninger som gjør at folk kommer hit, og ikke reiser til de store kjøpesentrene, sier Stabekkhusenes bestyrer, Jan Hultgren.

LES OGSÅ: Nå skal hele Stabekk få en plan

Eksklusive tepper

Han har stor tro på at de nye leietagerne vil trekke nye kunder til «landsbyen».

– Både Stabekk dyreklinikk og Teppeforum AS er tilbud vi ikke finner på Stabekk i dag. Sistnevnte er en såkalt «hig end-forretning» der tre firma går sammen om å presentere sitt vareutvalg. De vil tilby alt innen gulvbelegg, spesialdesignede gulvtepper og orientalske tepper, sier Hultgren.

Vegg i vegg skal veterinær Kjetil Ueland fra Østerås og veterinærgruppen Dyreklinikken AS leie den andre halvparten av lokalene. Marte Holtlund fra Stabekk er en av veterinærene som flytter inn i midten av februar.

– Det blir en tipp topp moderne klinikk med et fullverdig tilbud til hund, katt og smådyr, sier hun.

Rimi blir Kiwi

Stabekk dyreklinikk vil holde åpent også om kveldene, og ifølge Holtlund, på sikt være et sted der dyr kan overnatte.

Akkurat nå pågår en storstilt oppussing for å gjøre begge lokalene ferdig til bruk medio februar. Men også på hjørnet av Stabekkhusene vil det skje endringer, forteller bestyrer Hultgren.

– Selv vil jeg si at den største nyheten kanskje er at Rimi forsvinner fra Stabekk og blir erstattet av Kiwi første april, sier han.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.