Skip to main content

- De tror vi er store stjerner bare fordi vi er på TV

Mentorene sloss om å ha Makeda Dyhre (20) fra Asker på laget sitt. – Det er veldig stas. Å skulle velge en mentor er ganske stressende følelse, sier hun som suger til seg all erfaring artistene deler med deltagerne. Her fra prøvene på Chateau Neuf tidligere i uken.
Mentorene sloss om å ha Makeda Dyhre (20) fra Asker på laget sitt. – Det er veldig stas. Å skulle velge en mentor er ganske stressende følelse, sier hun som suger til seg all erfaring artistene deler med deltagerne. Her fra prøvene på Chateau Neuf tidligere i uken.

Makeda Dyhre (20) blir gjenkjent på gaten etter suksessen i The Voice. I kveld synger hun i sin første direktesending.

Hver fredagskveld i høst har Makeda Dyhre (20) fra Bleikeråsen i Asker vist seg frem for norske tv-seere i programmet «The Voice - Norges beste stemme» på TV2.


De første programmene har vært opptak, men i kveld går hun på scenen på Chateau Neuf i sin første direktesending.

– Jeg har litt nerver, men er ganske rolig og fokusert. Hvis nervene tar overhånd, er det ikke noe vits i at jeg står på scenen.

Mentorene kranglet

At hun er rolig og fokusert har hun hørt flere ganger. De fire mentorene Sondre Lerche, Lene Nystrøm, Espen Lind og Tommy Tee har alle kjempet om å få Makeda på sitt lag.

Først valgte hun Espen Lind.

– Han har sykt mye erfaring, og jeg valgte ham på grunnlag av alt han har gjort tidligere. Det var veldig gøy å jobbe med ham, sier hun.

Etter duellene, der to sangere fra samme lag må kjempe om en plass videre, ble Makeda «dumpet». Det førte til at både Sondre Lerche og Tommy Tee «stjal» henne, og Makeda valgte sistnevnte.

– Du synger så tett og så mykt, og er utrolig dynamisk, sa Sondre Lerche om Asker-jenta.

Hun valgte likevel Tommy Tee, mest fordi han trykket på knappen først. Makeda ville jobbet med alle mentorene om hun kunne.

– Jeg digger Tommy! Han gir gode vibber, fine tilbakemeldinger og vil det beste for oss, sier hun.

Makeda, som har gått musikklinjen på Bleiker, har tidligere vunnet Asker kommunes kulturstipend.

Blir gjenkjent

Etter å ha vist seg på skjermen i ukevis, noe hun også gjorde i 2010 da hun var med i «Korslaget» på laget til Tuva Syvertsen, blir Makeda stoppet på gaten.

– De spør om det er jeg som er med på «The Voice» og ber om bilder og autografer. Det er kjempegøy! Det er mange små barn som stopper meg, de tror vi er store stjerner bare fordi vi er på TV, smiler hun.

Selv tror hun programmet kan være et springbrett for karrieren.

– Jeg tror det kan ha mye å si, men jeg må jobbe hele tiden. Det er ikke mange som blir noe etter en slik konkurranse. Nå skriver jeg låter og prøver å komme meg i studio, samtidig som jeg er med i The Voice, sier hun.

I kveld fremfører Makeda Dyhre «It’s a man’s world» av James Brown.

– En stor låt, men jeg liker utfordringer. Det er styrken jeg må få frem i kveld, sier hun.

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.