Skip to main content

Dale of Norway-eieren gir seg selv arbeidsforbud

ARBEIDSFORBUD: Hver tredje eller fjerde helg har Hilde Midthjell gitt seg selv arbeidsforbud.

Hilde Midthjell gir seg selv arbeidsforbud hver tredje eller fjerde helg. Å være self-made gründer betyr beinhard jobbing.

Lakkdronning Fanny Randz er ikke den eneste gründeren som jobber hardt. Blant de rikeste i Asker og Bærum finner vi mennesker som er vant til å stå på som bare «rakkeren».

Dale of Norway-eier Hilde Midthjell (55) er blant dem har jobbet beinhardt for sin suksess. Vettre-kvinnen er av de rikeste kvinnene i Asker med en formue på 684,5 millioner kroner.

Dale satset i sin tid på kosmetikk-merkene Decleor, Matis og MD Formulations lenge før de ble kjente, og skapte seg en stor formue gjennom det. Hun bygget opp selskapet Dermanor fra kjøkkenbenken før hun solgte det for rundt 400 millioner kroner og gikk inn i Dale, som bl.a. designer og produserer sine velkjente strikkede jakker og gensere.

LES OGSÅ:

Lakkdronning får hjertebank av arbeidsglede 

Her er Vettre-kvinnen omgitt av skistjerner

Jobbet svært mye

Etter salget av Dermanor kunne hun lagt seg under et palmetre for resten av livet, og kost seg der. I stedet valgte hun å investere i Dale of Norway. Og her har hun ikke ligget på latsiden.

– Jeg har de siste to årene jobbet mer enn jeg unner noen, nesten hver dag i mer enn 12 timer – også helger, forteller Midthjell til Budstikka.

LES MER: Ikke glem gründerne

Arbeidsforbud

Hver tredje eller fjerde helg har hun det hun kaller arbeidsforbud.

– Jeg treffer da venner, reiser bort og gjør bare hyggelige ting. Det har vært vesentlig for å fylle energitanken, sier hun.

Jobber om natten

En annen som er godt vant med å jobbe hardt er gründer av Enklere Liv, Sverre Steensen (41), fra Asker.

– Jeg har vel stort sett jobbet 70 timers uke de siste tre årene. Jeg sover mellom 02.00 om natten og 06.00 om morgenen. Ellers er det stort set jobb. Fritiden jeg har, brukes på familien, som er kone og tre små barn, har han tidligere uttalt til Budstikka.

Steensen står oppført med en formue på 55,8 millioner kroner.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.