Skip to main content

Coucheron gir ut sommerlåt med Sval

FRA NESØYA: Sebastian Coucheron Gautier Teigen fra Nesøya slipper flere låter i sommer.

I dag ga Nesøya-artist Coucheron ut den nye singelen Cold med stjerneskuddet Sval. I sommer spiller han på Hvalstrandfestivalen.

– Cold er en hymne for alle der ute som har blitt sterkere av motgang og kjipe mennesker. Det er en gladlåt på alle mulige måter, sier Coucheron til Budstikka.

Etter en liten pause fra Coucheron-prosjektet – hovedsakelig for å jobbe med andre artister i inn- og utland har han begynt å rulle ut egen musikk igjen.

– Det føles utrolig bra. Jeg hadde helt glemt adrenalinet, uroen og gleden som hører med å slippe noe helt eget. Det føles som første gang igjen, men heldigvis har jeg med meg Sval som er proff, superproff, sier artisten.

LES OGSÅ: Friere og mer leken

Millioner av streams

Etter gjennombruddet i 2015 med debut EP-en «Playground» har Coucheron vært travel. Han har en Grammy-nominasjon bak seg og millioner av streams på Spotify. Den nye singelen blir promotert som en «leken elektro-pop-godbit».

– Dette er en fin og lettbent sommerlåt, der spesielt Sval gir låten karakter, både i egenskap av vokalen – og ikke minst navnet sitt, sier VGs musikkanmeler Tor-Martin Bøe til Budstikka.

SE HVEM SOM KOMMER: Alle artister klare til Hvalstrandfestivalen

Coucheron og Sval gjorde låten på sitt aller første møte i studio.

– Det ble for lett. På to dager gjorde vi Cold og en sang for hennes prosjekt som heter Ruin Your Party. Stemmen hennes er rå, jeg ville ikke byttet ut med noen.

Flere låter

– Hva er planene dine fremover?

– Jeg jobber fremdeles med en haug ulike artister her i Norge, så det blir noen flere slipp før sommeren både med andre og meg selv. I sommer skal jeg spille litt rundt omkring i Norge og gleder meg spesielt til Hvalstrandfestivalen. Skal også litt rundt omkring i Europa med Lemaitre, før jeg drar tilbake til USA til høsten. Om to uker får jeg hund, den skal hete Elton.

LES OGSÅ: Carl Louis med ny låt og egen stemme

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.