Skip to main content

Caroline (24) kjemper om å bli Norges vakreste

FOTOGEN: Caroline Munthe (24) har tatt oppdrag som modell tidligere, og tar med seg den erfaringen inn i Miss Universe-finalen.

Anbefalingen fra en bekjent har endt med finaleplass i Miss Universe-konkurransen for Asker-jenta Caroline Munthe (24).

– Siden da har det vært en trappetrinn-kvalifisering hvor man samler poeng i form av SMS-stemmer for å komme til finalen. Det er samme type avstemming som teller i finalerunden og, sier Munthe.

Bleiker-jenta, som til daglig går på sykepleierstudiet og jobber i hjemmesykepleien, forteller at det er et snev av flaks involvert i hennes vei til finalen.

– Jeg er helt forelsket i Afrika, og hadde praksisen min i Tanzania i tre måneder da det ble arrangert kurs for Miss Universe-deltagerne. Men heldigvis arrangerte de et kurs for meg og noen andre senere, sier 24-åringen.

De siste månedene har hun vært gjennom fotoshoot og samtale med dommerne hvor hun har fortalt hvem hun er og hvorfor hun er med i konkurransen.

Finale i Kragerø

– Det er utrolig gøy å komme til finalen, sier Caroline og legger til at hun har støtte fra både familie og venner.

Hun har noe erfaring som modell etter å blant annet ha jobbet i den italienske byen Milano. Den blonde Asker-jenta tar fortsatt på seg modelloppdrag innimellom. Dermed har hun lagt grunnlaget foran en samling for de 15 finalistene i mai og den store nasjonale finalen i Kragerø i juni.

Vinneren av den norske finalen skal representere fedrelandet i Brasil, hvor den internasjonale finalen arrangeres til høsten. Den som blir kåret til universets vakreste kvinne flytter umiddelbart til New York, for deretter å reise verden rundt i ett år.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.