Brannstiftelse, fyrverkeri på busstasjon og husbråk

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Politiet hadde så mye å gjøre natt til søndag at det oppstod kapasitetsproblemer.

DEL


Ved 15-tiden fikk politiet melding om at to personer hadde stjålet en harddisk fra returpunktet på Lefdal i Sandvika. Personene skal ha kjørt fra stedet i en hvit varebil.

Politiet kunne imidlertid ikke rykke ut til stedet, som følge av andre oppdrag i det aktuelle tidsrommet.

LES OGSÅ: 130 personer narkotatt på Fornebu

Fyrverkeri på busstasjonen

Like før klokken 18 meldte en bussjåfør fra om at ungdom hadde samlet seg på Bekkestua bussterminal, hvor de avfyrte fyrverkeri.

- Patruljen kom over en gjeng Stabæk-supportere, som ble glade for å bli kalt ungdommer. De lovet å avslutte fyrverkerioppskytingen med en gang, skriver operasjonsleder Tone Kavli ved Asker og Bærum politidistrikt i hendelsesloggen.

Tente på fotballnett

Ved 20-tiden ble politiet varslet om at en gjeng skatere skule ha forsøkt å tenne på nettet på fotballmålet på kunstgressbanen ved Rud.
Personene skal ha stukket fra stedet når de ble oppdaget. Det lyktes ikke politipatruljen å finne brannstifterne.

Tatt uten førerkort

En 18 år gammel gutt fra Bærum ble stanset i en bil på Fornebu uten gyldig førerkort ved 20-tiden. Personen kunne ikke fremvise gyldig førerkort.Vedkommende skal ha blitt tatt for samme forhold flere ganger tidligere. 18-åringen blir anmeldt, og bilden ble tauet inn til NAF, opplyser politiet.

Påkjørt på E18

En knapp halvtime senere ble en kvinne påkjørt av en bil, da hun skulle krysse E18 ved Lysaker. Kvinnen kom fra ulykken uten alvorlige skader, men ble allikevel kjørt til Ullevål for nærmere undersøkelser.

Kapasitetsstopp

Natt til søndag fikk politiet så mange henvendelser at det på et tidspunkt oppstod kapasitetsproblemer.

- I løpet av natten rykket politiet i tillegg ut til åtte ordensforstyrrelser på privat og offentlig sted.
Flere andre forhold ble meldt til politiet i løpet av natten, men av kapasitetshensyn ble det ikke rykket ut til disse, skriver  operasjonsleder Marlow Grandalen i hendelsesloggen.   

Artikkeltags