Skip to main content

Brann i garasjeanlegg på Fornebu

BRANN: Politi og brannvesen rykket tirsdag ettermiddag til et garasjeanlegg her i Bjørnenga på Fornebu.
BRANN: Politi og brannvesen rykket tirsdag ettermiddag til et garasjeanlegg her i Bjørnenga på Fornebu.

Politiet melder om brann i et garasjeanlegg på Fornebu.

Garasjeanlegget ligger på Bjørnenga. Brannen ble meldt inn like før kl. 13.

– Det er brann i et garasjeanlegg. Brannvesenet er på plass og har fått lokalisert brannen og holder å på med slukking nå, sa innsatsleder Lars Kostveit i Oslo politidistrikt klokken 13.15.

Brannen oppsto trolig i et tavlerom, som er et teknisk rom, i garasjeanlegget. Brannen fører til en del svart røyk, men ingen personer skal ha kommet til skade i brannen. Nødetatene var på stedet med mange politipatruljer, brannmannskaper og ambulansepersonell.

– Vi har mye mannskaper på stedet for å ha beredskapen på plass, men ingen personer er meldt skadet, fortsetter Kostveit.

SE VIDEO: (artikkelen fortsetter under vinduet)

Brann i garasjeanlegg på Fornebu

Det er under tre måneder siden sist det Rykket ut til brann i rekkehus på Fornebu.

Mulig eksplosjon

Vivi Ann Bjerkce var hjemme da det begynte å brenne i garasjeanlegget på Bjørnenga tirsdag.

– Jeg gikk ut da brannalarmen begynte å gå. Først så jeg ikke så mye, men etter hvert så veltet det sort røyk opp fra garasjeanlegget, sier Bjercke.

Bjercke forteller at blokken har vært uten strøm i hele dag i forbindelse med arbeider med å legge opp for elbiler i garasjen.

– Elektrikere har holdt på nede i garasjen. De kom løpende ut etter at brannalarmen gikk, og de fortalte at det hadde vært en eksplosjon i et tavlerom, fortsetter hun.

Skadeomfanget i garasjen er foreløpig ikke kjent. Det er hellt ikke klart hvor mange biler som sto der, og som kan ha blitt påført skader

– Heldigvis er det mange som er på høstferie, og det er også mange som er på jobb, avslutter hun.

Klokken 14.00 melder politiet at brannen i garasjeanlegget er slukket.

– Nå jobber vi på stedet for å finne ut av årsaken til brannen, sier operasjonsleder Per Ivar Iversen ved Oslo politidistrikt.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.