Skip to main content

Bjørnegårdtunnelen åpnet igjen etter helgearbeider

Bjørnegårdtunnelen åpnet igjen på E16 ved 17-tiden søndag.

I helgen var Bjørnegårdtunnelen stengt på grunn av arbeider. Ved 17-tiden søndag åpnet tunnelen igjen for normal trafikk.

Lørdag var det lange køer som følge av tunnelstengningen. På E16 sto køen tilbake til Blommenholm-krysset for de skal som ta av til E16. To timer senere var denne køen nesten borte.

For de som kom på E16 fra Sollihøgda, sto køen tilbake til Vøyenenga. Det var også meldt om køer og forsinkelser i Bærumsveien og på Skuiveien.

Årsaken til køene, var at Statens vegvesen stengte Bjørnegårdtunnelen fredag kveld. Ved 17-tiden søndag, åpnet Bjørnegårdtunnelen igjen for normal trafikk.

– Stengingen skjer på grunn av arbeider som må utføres før nytt veganlegg kan tas i bruk i sin helhet til høsten, opplyste Vegvesenet.

Siste tunnelløp åpner i høst

Den omfattende og langvarige utbyggingen av nye E16 mellom Sandvika og Vøyenenga når en ny stor milepæl senere i år når også det nordgående løpet i Bjørnegårdtunnelen åpnes.

– Vi er veldig i rute med det og jobber fortsatt mot en åpning i slutten av september, uttalte byggeleder Lars Lund i Statens vegvesen tidligere i juni.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.