Skip to main content

Bil sjekkes etter brann – varmeteppe tok fyr i leilighet

TOTALSKADET; Garasjen og bilen som sto parkert inne ble totalskadet i en brann i Vangkroken på Rud fredag kveld. FOTO CHRISTIAN BREVIK
TOTALSKADET; Garasjen og bilen som sto parkert inne ble totalskadet i en brann i Vangkroken på Rud fredag kveld. FOTO CHRISTIAN BREVIK

Bilen som sto i garasjen som brant på Rud fredag står sentralt i etterforskningen . Fyr i et elektrisk varmeteppe på en sofa er trolig årsaken til en brann på Østerås.

– Bilen som sto parkert i garasjen blir undersøkt mandag formiddag. Det er for tidlig å si noe om årsaken til at det begynte å brenne ennå, sier  politioverbetjent Ola Brekken ved politiets kriminaltekniske avdeling.

Et tykt røyklag la seg over store deler av forretnings- og boligområdet på Rud da det begynte å brenne i en dobbeltgarasje i Vangkroken ved 17.30-tiden.

LES OGSÅ:

Bilen som nå undersøkes er ikke en el-bil, men en vanlig personbil med dieselmotor. Ingen personer ble skadet  i brannen. Tomannsboligen, som står tett inntil garasjen i Vangkroken på Rud, fikk ikke skader.

Elektrisk teppe startet brann

Et elektrisk  teppe er trolig årsaken til at det begynte å brenne i en leilighet i Ovenbakken på Østerås lørdag kveld.

Brannen startet i en sofa og leiligheten var fullstendig røyklagt da brannvesenet kom til stedet. Ingen personer var hjemme i boligen i 1. etasje i lavblokken da det begynte å brenne.

– Eieren har fortalt at det lå et elektrisk  varmeteppe på sofaen. Dette er så utbrent og ødelagt at det ikke har vært mulig å undersøke det, forteller Brekken til Budstikka.

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.