Skip to main content

Bil havnet oppå rundkjøring

BERGING: Møtet med rundkjøringen ble såpass kraftig at bergingsbil måtte til for å fjerne bilen.

Torsdag kveld fikk kjøreturen en brå stopp på Vøyenenga.

Like før klokken 21 ble politiet varslet om en bil som hadde havnet oppå midten av rundkjøringen der E16 og Ringeriksveien møtes ved Vøyenenga senter.

– Da patruljen vår kom til stedet forsøkte de som hadde kjørt bilen å få den løs. Det er snakk om et trafikkuhell, ingen personer skal være skadet og airbagene er heller ikke løst ut, sier operasjonsleder Marius Wam i politiet.

Ifølge Wam skal føreren ha fremvist gyldig førerkort, og det er ikke mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Hendelsesforeløpet er foreløpig ukjent.

Klokken 21.50 var veien åpnet for fri ferdsel.

Havnet på taket på E18

Hendelsen på Vøyenenga er ikke den eneste episoden hvor en bil er involvert torsdag. I ettermiddagsrushet på E18 Bil endte på taket på E18 etter at bilfører sovnet.

Ulykken skjedde da én av bilene plutselig skjenet over veibanen og traff en annen bil.

– Føreren av bilen som skjenet har innrømmet at han sovnet under kjøring. Hans førerkort er beslaglagt på grunn av dette, opplyste politiets operasjonsleder Tor Jøkling.

Det var bilen som ble truffet som havnet på taket.

– Det var en person i hver bil, pluss en hund. Det er ikke meldt om noen personskade, men begge er tatt med til legevakten for sjekk. Hunden fikk også tilsyn av helse, men er funnet ok, sier Jøkling.

Ny ulykke

Kort tid etter den første ulykken, smalt det også på E18 i samme retning ved Blommenholm. Heller ikke der skal det ha vært personskade.

– Her var det en personbil som kjørte inn i bakenden på en lastebil. Personbilen fikk en del skader i front, men det var ingen personskade, forteller operasjonslederen.

Bilen ble hentet av bergingsbil.

Med begge disse hendelsene midt i ettermiddagsrushet, ble det svært mye kø. Ved 17-tiden ble det meldt at det fortsatt gikk svært tregt også på parallellveiene til E18 i Sandvika-området.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.