Skip to main content

Beklager sterkt at Mats & Martin legger ned

BEKLAGER VELDIG: Knut Førsund, leder av Vollen vel og Elisabeth T. Bye, leder av Vollen sentrumsforening beklager sterkt av Mats & Martin blir borte.

Sentrale aktører i Vollen beklager sterkt at Mats & Martin forsvinner. Velet organiserer avskjedsmiddag.

Leder av Vollen vel, Knut Førsund, har tatt initiativet til en avskjedsmiddag for Mats & Martin på Vollen vels hjemmeside.

– Vi synes det er synd at de må forlate Vollen – min kone Lise og jeg tenkte det ville bli en ekstra oppmerksomhet og avskjed med en slik middag. Vi håper flere Vollen-beboere vil være med, sier han.

Første ordentlige restaurant

– Hva tenker du om at stedet blir borte?

– Stedet var en av de første «ordentlig» restaurantene vi hadde her ute. Vi synes det er trist det skjer. Men – dersom eierne ikke klarer å tjene penger lenger, og har forsøkt ulike løsninger, så går det jo ikke, sier Førsund.

For få folk i Vollen

– Mats Bunæs sier det har vært vanskelig å få til helårsdrift. Har Vollen-folk selv vært flinke nok til å bruke stedet året rundt?

– Jeg kan ikke svare for alle, men jeg tror folk her bruker stedet mye. Men det er for få folk i Vollen til å kunne fylle et slikt sted hver kveld. Da må man eventuelt vurdere andre driftsformer i de mest stille måneden, eventuelt med færre åpningsdager.

Veldig trist

– Dette er veldig trist. Mats & Martin var en av hjørnestenene i Vollen, og de har holdt på lenge. Vi ønsker oss nå gjerne et nytt spisested, sier Elisabeth Takle Bye.

Hun er leder av Vollen sentrumsforening, og er også daglig leder av Destinasjon Vollen AS, et destinasjonsselskap som ønsker å trekke flere kurs- og konferansegjester og turister fra alle verdens land til Vollen gjennom et nytt selskap.

Viktig med miks av steder

– Vollens egen befolkning er begrenset. For å trekke flere folk hit også utenfra er en miks av spisesteder et viktig pluss. Derfor er det svært synd Mats & Martin forsvinner, og vi håper både i sentrumsforeningen og i Destinasjon Vollen at man får et nytt spisested hit. Det trenger ikke nødvendigvis være i dette bygget, men i alle fall i Vollen, sier Bye.

Hun understreker at hun samtidig er glad for at Vollen har flere spisesteder.

Mr Vollen beklager

På en benk utenfor Café Oscar treffer vi også «Mr. Vollen» selv, Tore Sigernes.

– Veldig leit at Mats & Martin forsvinner. Jeg hjalp dem i sin tid i gang med lav husleie og Mats er en flink gutt som har betydd mye for stedet her. Veldig synd, sier Sigernes.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.