Skip to main content

Åpner festival fra Nadderudhallen

LOKAL LOCATION: Under innspillingen av "Tatt av kvinnen" i Nadderudhallen i fjor høst. Fra venstre: Peter Stormare, Marian Saastad Ottesen, Trond Fausa Aurvåg, Olav Øen og Petter Næss. FOTO: ULF HANSEN

Petter Næss' nye film "Tatt av kvinnen" blir åpningsfilm på filmfestivalen i Haugesund i august. Når den kommer på kino, vil mange bæringer kjenne seg igjen.

"Tatt av kvinnen" er suksessregissør Petter Næss' siste verk, og før publikum får se den på kino, skal den få æren av å åpne årets filmfestival etter at Amanda-prisen er unnagjort.

Denne gangen har bæringen Næss sin gamle barndomskamerat fra Lysaker, Olav Øen i Monsterfilm med som produsent. Eller omvendt. Da er det kanskje ikke så rart at de to gutta valgte Nadderudhallen som location for vesentlige deler av filmen i fjor høst, hvor skuespillerne Trond Fausa Aurvåg og Peter Stormare går i vannet

Filmen bygger på Erlend Loes roman med samme tittel, og ifølge programsjef Håkon Skogrand i filmfestivalen, er det et særdeles vellykket arbeid.

– Petter Næss er utrolig kontrollert i sine virkemidler, men på samme tid spontan, morsomt, varm, sår og fandenivoldsk. Publikum vil elske "Tatt av kvinnen", og jeg elsker Petter Næss, sier en begeistret programsjef på festivalens webside.

Søkeord:Petter Næss"Tatt av kvinnen"

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.