Skip to main content

ANMELDELSE: Topp stemning med Maria Mena

Maria Mena vekslet mellom de tungt elektroniske låtene og de fengende balladene.
Maria Mena vekslet mellom de tungt elektroniske låtene og de fengende balladene.

Det kunne ha blitt en balladetung kveld, men Maria Mena valgte mer spennvidde. Det vant hun på.

- Jeg merker den gode stemningen her! sier Maria Mena strålende fornøyd.

Til tross for regnværet sang publikum med på flere låter. Stemningen smittet over på scenen. Det begynte med «Caught Off Guard, Floored By Love», fulgt opp av «You’re the Only One».

Variasjon

Seks album og over 700.000 solgte album. Spellemannspris og besøk hos amerikanske tv-verter. Maria Mena har et stort publikum.

Etter «Fuck You» fra den nyeste platen («ikke ta det personlig», understreket hovedpersonen selv) og en naken og lavmælt ballade, ble konserten langt mer elektronisk, tung og rytmisk.

Selv om det er noe smått fengende og koselig over Maria Mena vet hun å strekke seg etter mer variasjon i uttrykket. «I Always Liked That».

Elektronisk

Musikken veksler mellom de enkle og lavmælte balladene og de tyngre og mer elektroniske låtene – alltid sentrert rundt Menas stemme. Stemmen bærer låtene og hever bandets tette samspill.

Publikum får også det de vil ha, og det er høylytt allsang under «All This Time», etterfulgt av gjennombruddsangen fra 2002, «My Lullaby».

Flott levert.

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.