Skip to main content

ANMELDELSE: Elegant og organisk av Donkeyboy

Donkeyboy overbeviser med sin lekne og organiske pop.
Donkeyboy overbeviser med sin lekne og organiske pop.

Donkeyboy lager kvalitetspop. Konserten var også av godt merke.

Det stemmer fra største stund. Og slik fortsetter det. Etter snart ti år kan Drammensbandet Donkeyboy fortsatt lage pop som umiddelbart fenger og som i tillegg har mer å by på under overflaten.

Cato Sundberg (vokal og gitar) og Kent Sundberg (vokal og synthesizer) og resten av bandet har Hvalstrandspublikummet med seg hele veien.

Gode sangprestasjoner

Linnea Dale sang på gjennombruddslåten «Ambitions» i 2009. I en periode har kanadiske Kiesza Szosi sunget med bandet. Malin Pettersen står på scenen denne lørdagskvelden. Hun synger godt og får stemmen til å passe flott inn med syngingen til Cato og Kent Sundberg som veksler på å ha hovedvokalen.

De fleste sangene er fra andrealbumet «Silver Moon». Gjennomgående er det tett samspill, fengende melodier og en jevn balanse mellom funky gitar og elektroniske lyder som luftig synth og rullende sequencer.

Første høydepunkt er «Drive» med lekent synthspill fra Kent Sundberg.

Barnekor

Publikum får gode versjoner av «Sometimes», «Out Of Control» og «Caught In A Life». Synth-strykerne som bygger opp «Silver Moon», krydrer det ellers «døde» lydbildet.

På «Ambitions» kommer et barnekor på scenen. I refrenget løfter koret de optimistiske undertonene opp et hakk, men ikke mer enn at det føles riktig. Etter «Crazy Something Normal» og «City Boy» er det slutt.

Konserten bekrefter hvor elegant, leken og organisk popmusikken til Donkeyboy er. Det skjønner publikum.

FLERE ANMELDELSER:

Bernhofts overbevisende livestudio på scenen

Finn opp kruttet, Ida Maria

Skranglete deLillos

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.