Skip to main content

Alvorlig skadet i kollisjon med lyktestolpe

SLEIPT FØRE: Det var glatte kjøreforhold og nysnø da ulykken skjedde, men politibetjent 3 Terje Trovum vil ikke spekulere i hva som er årsaken til ulykken. – Vi mistenker ingen ting, understreker Trovum, og legger til at kjøreforholdene generelt er glatte og oppfordrer sjåfører til å kjøre etter forholdene.

En kvinnelig bilfører ble alvorlig skadet, og er kjørt i ambulanse til sykehus etter en trafikkulykke på Bærumsveien ved Avløs sent mandag kveld.

– Ambulansepersonell anser skadene som alvorlige, og kvinnen er kjørt til Ullevål sykehus, sier operasjonsleder Rune Ullsand i politiet.

Hendelsen skjedde i Bærumsveien mellom Gjettum og Løkeberg, like ved der Durudveien går inn, i 23.40-tiden mandag kveld. Ifølge politiet er det glatt og nysnø på stedet hvor ulykken skjedde.

– Kvinnen var alene i bilen. Hun har kjørt ut på siden og inn i en lyktestolpe. Jeg har ikke informasjon per nå om det var brøytet, så forhold på stedet, hendelsesforløp og årsak må vi komme tilbake til, sier Ullsand.

 

SNURRET RUNDT: Bilen endte opp på gangveien etter å ha krasjet i lyktestolpen.

Sjåføren er en kvinne i slutten av 50-årene.

Klokken 00.15 er politiet fortsatt på ulykkesstedet for å gjennomføre nødvendige undersøkelser. Terje Trovum, politibetjent 3, er på ulykkesstedet. Han sier det er glatte kjøreforhold i Asker og Bærum, og oppfordrer sjåfører til å kjøre etter forholdene. 

Såpeglatte veier etter snøfall

Snøfallet mandag kveld gjorde veiene såpeglatte, og det ble meldt om flere kollisjoner. I Isiveien på Skui var E16 er åpnet igjen etter lastebiltrøbbel i 19-tiden.

– Det var totalt fem personer i bilene, og én av dem har smerte i nakken og er kvalm. En ambulanse er på vei for å hente vedkommende, sa operasjonsleder Line Skott i politiet like etter at ulykken hadde skjedd.

Bilene var kjørbare, og ble fjernet fra selve veien.

LES OGSÅ: Fra broddeføre til silkeføre etter nødvendig påfyll av snø

 

LANGE KØER: Her ved avkjøringen til Isi avfallsplass.

Noe tidligere mandag kveld var det E16 er åpnet igjen etter lastebiltrøbbel . På det glatte føret sørget en lastebil med stans for at det ble lang kø.

– Både politipatrulje og bilberger har store problemer med å komme seg frem til lastebilen med stans, da det har oppstått lange køer, som er vanskelige å passere. Vi jobber med å få en bilberger inn fra E16, motsatt side. Det må dessverre forventes større forsinkelser, meldte politiet på Twitter.

Ved Valler videregående skole hadde busser problemer med å komme seg opp bakken.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

 

Les flere artikler