Skip to main content

Alvorlig skadet etter fall fra tak på Rykkinn

TIL SYKEHUS: To personer ble sendt til sykehus etter en arbeidsulykke på Rykkinn fredag morgen.

To personer er kjørt sykehus etter en arbeidsulykke på Rykkinn. For én av personene er skadene alvorlige etter fall fra et tak. Kan være snakk om opptil syv meter, sier operasjonsleder Line Skott.

Bla i bildekarusellen øverst for å se flere bilder.

– En person skal være alvorlig skadet etter ulykken, men vedkommende har vært bevisst hele tiden, bekrefter operasjonslederen.

Den alvorlig skadde er en mann i midten av 40-årene. Han skal blant annet ha fått skader i bekken, opplyser politet. Han er kjørt til sykehus for videre behandling.

Politiet anslår at vedkommende kan ha falt rundt syv meter.

Den andre personen, en mann i midten av 30-årene som skal være lettere skadet, er også tatt hånd om av helsepersonell og kjørt til sykehus.

– Han har nok ikke falt ned fra taket slik det fremstår, men fått en gjenstand i hodet, muligens en pall eller lignende, forteller Skott.

Bygger tennishall

Politiet meldte om hendelsen på twitter i 09.15-tiden. Ulykken skjedde på en byggeplass i forbindelse med bygging ny tennishall for Vestre Bærum Tennisklubb.

Taket den ene av de skadde falt ned fra er skrått og det ligger endel isopor der, ifølge Budstikkas reporter på stedet.

– Hendelsesforløpet er foreløpig uklart og vi har ikke konkludert med noe, men det opplyses at det har vært noen løse paller oppe på taket, uten at dette trenger å være den direkte årsaken til ulykken. Vi har varslet Arbeidstilsynet og det er de som etterhvert vil ta saken videre, sier Line Skott på operasjonssentralen.

Det skal være flere anleggsarbeidere som jobber på stedet. Politiet jobber nå med å ivareta disse og finne ut flere detaljer om hendelsen.

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler