Skip to main content

8-åring løp fra fremmed bilfører i Lommedalen

En åtte år gammel gutt skal ha blitt spurt av en fremmed mann om han ville sitte på. Gutten takket nei og løp avgårde.

– Gutten sier selv at han er blitt spurt, men han takket nei. Føreren har ikke gjort ham noe, sier operasjonsleder i Asker og Bærum politidistrikt, Marlow Grandalen.

Politiet mottok meldingen i halv to-tiden tirsdag om at en åtte år gammel gutt ble stoppet av en fremmed bilfører i Skollerudveien i Lommedalen. Ifølge politiet skal føreren ha kjørt en blå bil.

Vært i området

Politiet har vært i området og søkt etter bilen, men uten å finne den. Ifølge Grandalen er det heller ingen som har sett bilen.

Lesterud skole har på sine nettsider lagt ut følgende: «Alle ansatte på skole og SFO ble orientert og foreldre til SFO-barn ble kontaktet slik at ingen skulle gå alene hjem. Dessuten ble uteinspeksjonen styrket for å sikre våre uteområder. Naboskoler i dalen er også orientert».

– Det blir feil å skremme folk, men jeg vil oppfordre barna til å gå sammen hjem og ikke bli med fremmede, sier Grandalen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.