Skip to main content

46-åring fra Nesøya blir finanstopp for Snarøya-milliardær

NY FINANSDIREKTØR: Arve Regland fra Nesøya skifter beite.

Arve Regland fra Nesøya blir finansdirektør hos eiendomsinvestoren Ivar Tollefsen i Fredensborg.

Det melder nettstedet Estate Nyheter. Han kommer fra jobben som administrerende direktør i Entra.

– Å være med på å gjøre Fredensborg til et av Europas ledende selskaper innen boligeiendom, er en reise jeg bare må bli med på. Jeg gleder meg veldig, sier Regland til nettstedet.

Tollefsen mener at dette viser at Regland deler ambisjonene om å gjøre Fredensborg til et internasjonalt eiendomsselskap.

Ivar Tollefsen eier eiendommer for 45 milliarder kroner, og Budstikka omtalte ham nylig som den største blant Asker og Bærums mange store eiendomsinvestorer.

Siviløkonom med bred erfaring

Regland har bakgrunn fra ABG Sundal Colliers, hvor han var partner. Han har også jobbet i Arthur Andersen & Co, EY og på Oslo Børs. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han bor i Kjeksla på Nesøya.

Tollefsen mener at Regland er intet mindre enn den perfekte finansdirektøren for Fredensborg.

– Han er en av få i Norge utenfor vårt eget miljø som har tung erfaring med boligmarkedet i Sverige og Tyskland. Og som samtidig har betydelig operasjonell erfaring fra sin tid som sjef for Entra. Han blir en viktig del av ledergruppen og skal jobbe aktivt med de fire forretningsområdene våre, sier Tollefsen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.