Skip to main content

4 mill. i avslag for øyperle

EGEN ØY: For «bare» 12. millioner kan du nå få deg din egen øy i Indre Oslofjord. Prisen på eiendommen på Kreyerskjær er nå kuttet med 25 prosent. FOTO: ADVOKATENE SEM OG JOHNSEN EIENDOMSMEGLING

For ett år siden var Kreyerskjær utenfor Nesøya til salgs for 16 millioner kroner. Nå kan du få skjærgårdsidyllen for «bare» 12 millioner.

Se alle bildene ved å bla i toppen av artikkelen!

Mandag 6. august ble prislappen på eiendommen på Kreyerskjær kuttet med hele 25 prosent.

– Bakgrunnen er at selger har lyst til å selge. Dette er et vanskelig objekt å prissette, og man må bare prøve seg. Man skyter i én retning i begynnelsen, og så må man justere etter responsen, sier advokat og megler Tom Elliot Johnsen i Sem og Johnsen eiendomsmegling.

Med et avslag på hele fire millioner har Johnsen stor tro på at et salg er innen rekkevidde.

– Jeg vil tro at kjøpegruppen vil øke betraktelig. Det er ikke lett å finne noe lignende – det er et veldig spesielt objekt, slår han fast.

LES OGSÅ: "Hytte" til salgs for 16. mill

Les mer om Kreyerskjær

Bud på 13. mill

Det var i mai 2011 at Kreyerskjær ble lagt ut for salg med en prislapp på 16 millioner. Det var imidlertid ikke første gang eiendommen på Kreyerskjæret ble forsøkt solgt. Nettstedet E24.no skrev i mai 2008 at eiendommen var til salgs for 19 millioner kroner.

Året etter skrev Nettavisen at prisen var senket til 15 millioner kroner. Nå er prisen altså 12 millioner – en rabatt på fire millioner i løpet av ett år.

– Vi har hatt bud på 13 millioner, men da var forventningene annerledes. Nå har selger funnet ut at man må justere prisen litt for å få solgt – det er ikke mer komplisert enn det.

EIENDOMSBASEN: Hva ble boligen solgt for?

– Veldig idyllisk

Kreyerskjær er en øy med et bolighus fra 1932, bryggeanlegg og båtslipp. Øya har gangforbindelse fra østre del av Nesøya hvor eiendommen har rettighet til garasje.

I annonsen beskrives eiendommen slik: «Alt man kan drømme om av skjærgårdsidyll».

– Det er sol fra tidlig om morgenen til sen kveld, fantastisk utsikt og flere brygger for båter. For dem som kan tenke seg et feriested eller en mindre bolig med tilgang til båt og sjø, så finnes det ikke særlig bedre beliggenhet. Det er veldig idyllisk, avslutter Johnsen.

Eierne av Kreyerskjær har ifølge Johnsen hatt stedet som fast bolig i 50 år.

LES OGSÅ: Herskapelig teglsteinsvilla til 62. mill

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.