Skip to main content

16-åring fortsatt i kunstig koma etter MC-ulykke

MC-ULYKKE: To 16-åringer ble alvorlig skadet etter sammenstøt med et vogntog mandag morgen.

De to guttene på lett motorsykkel som kolliderte med et vogntog mandag morgen ligger begge fortsatt skadet på sykehus. Én av dem i kunstig koma.

Det opplyser seksjonsleder Rune Skjold i Oslo politidistrikt fredag ettermiddag. Gutten har vært innlagt på Ullevål sykehus siden mandag, da motorsykkelen han og en kamerat kjørte krasjet med et vogntog ved Øverland i Bærum.

– Tilstanden er alvorlig, sier Skjold.

Den andre 16-åringen skal være operert og ligger på Bærum sykehus.

– Det ser greit ut foreløpig, men vi kan ikke garantere for noe, sier Skjold.

16-åringene, som etter det Budstikka erfarer, var på vei til skolen da motorsykkelen trolig skled og traff vogntoget. De to guttene skal ha kommet kjørende fra rundkjøringen der Gamle Ringeriksvei møter Griniveien og ned bakken i retning Godthåb.

– I den skarpeste høyrekurven ned bakken har mopeden mest sannsynlig sklidd og truffet et vogntog på siden i fronten, opplyste innsatsleder på stedet, Steinar Bjerke.

Seksjonsleder Skjold vil ikke gå nærmere inn på detaljer i etterforskningen, men bekrefter at vogntogets sjåfør fikk førerkortet inndratt på stedet.

Etter det Budstikka erfarer skal sjåføren nå har fått førerkortet tilbake.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.