Skip to main content

Påvirket kjøring endte i grøfta

Ifølge politiet har det vært en natt preget av fyllekjøring og bråk. – Det merkes at det begynner å bli mer folk på byen, sier operasjonsleder. 

Det skal ha vært lite støy fra russen i Asker og Bærum natt til søndag, hvert fall om man skal tro politiet. Det har derimot ikke vært helt stille. 

Litt før klokka 01.00 fikk politiet melding om en bil som vinglet i veibanen. Ti minutter senere stoppet politiet bilen.

– Vi fikk kontroll på bil og fører. Det var en mann i 20 årene, som ble mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Saken endte med en anmeldelse, forteller operasjonsleder Tor Grøttum. 

Fyllebråk

På Baracoa i Sandvika skal en mann og en dame i slutten av 20-årene ha oppført seg utagerende mot en vekter. 

– Vi fikk melding om at en vekter slet med å få kontroll på flere gjester.  Vi var raskt framme på stedet, der vekteren hadde slåss med flere personer. Vi ble nødt til å bortvise en mann og en dame i slutten av 20-årene, sier Grøttum. 

Begge to ble bortvist fra Sandvika sentrum. 

Også i Asker møtte politiet på berusede mennesker. En av dem skal ha veivet rundt med vinflasker, og oppført seg kverulerende overfor politiet. 

– Patruljen fikk til slutt roet mannen, som befant seg i slutten av 20-årene, og bedt ham forlate stedet. Det merkes at det begynner å bli mer folk på byen, sier Grøttum. 

Kjørte i grøfta

Litt før 05.30 søndag morgen rykket politiet ut til Reistadjordet på Hvalstad. Her skal de ha funnet en 20 år gammel kvinne, som hadde kjørt av veien. 

– Verken kvinnen eller bilen var skadet. Vi har tatt blodprøver, og føreren er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, forteller Grøttum. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.