Skip to main content

Denne øya kan bli din for 16 mill.

IDYLL: Kreyerskjær utenfor Nesøya er ren sørlandsidyll. Men prisen er stiv: Hele 16 millioner kroner skal eieren ha for eiendommen. ALLE FOTO: FINN.NO

Kreyerskjær utenfor Nesøya kan bli din for den nette sum av 16 millioner kroner. Det er ikke første gang den er forsøkt solgt.

– Dette er en enestående øy i solen. Superidyllisk, sier Tom Elliot Johnsen hos Sem og Johnsen eiendomsmegling til Budstikka.

Del på Facebook

Og det er ikke til å legge skjul på at Kreyerskjær utenfor Nesøya er en liten perle der den ligger. Blar du opp med 16 millioner kroner, kan hele øya bli din.

Les om Kreyerskjær

– Jeg vet ikke om noe lignende i Oslofjorden, sier Johnsen.
Eiendommen har adresse Østre vei 54 B. (Se plassering i bildesliden øverst)

Landsted?

Eneboligen er bygget i 1932, og primærrommet er på 107 kvadratmeter. Tomten er 1.498 kvadratmeter stor. Kreyerskjæret er forbundet med Nesøya med en gangbro. På Nesøya-siden har eiendommen rettighet til garasje.

I boligannonsen heter det at skjæret har en «hyggelig strandlinje rundt det hele».
Det finnes også to brygger, tre bøyeplasser med moring og en terrasse på 55 kvadratmeter i strandlinjen.

BUDSTIKKAS EIENDOMSBASE:  Eiendomssalg på Nesøya


Det finnes også et båtslipp med sviller og skinnegang på øya.
– Eierne har hatt dette som fast bolig i 50 år, men det kan også brukes som landsted. For eksempel som sommerhus for noen som bor i utlandet, sier Johnsen.

Andre boliger ved sjøen:

19 mill i 2008

Det er ikke første gang eiendommen på Kreyerskjæret er forsøkt solgt. Nettstedet E24.no skrev i mai 2008 at eiendommen var til salgs for 19 millioner kroner.

– Det finnes så vidt jeg vet, bare et hus som dette i hele Oslofjorden, hvor du får en hel holme for deg selv. Denne eiendommen er helt spesiell, og hvis det er det du er ute etter, så har du bare denne ene muligheten her, sa Johnsen til E24 da.

Nettavisen skrev i 2009 at prisen var senket til 15 millioner kroner.
Ønsker du eiendommen nå, må du altså ut med 16 millioner kroner.
– Hvorfor ønsker eier å selge nå?
– De som bor der er blitt eldre og ønsker å flytte nærmere familien, sier Tom Elliot Johnsen til Budstikka.


 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.