Jente (13) lettere skadet da hun ble påkjørt

PÅKJØRT: En 13 år gammel jente ble påkjørt i et fotgjengerfelt på Nesbru mandag ettermiddag. Hun ble påført lettere skader.

PÅKJØRT: En 13 år gammel jente ble påkjørt i et fotgjengerfelt på Nesbru mandag ettermiddag. Hun ble påført lettere skader. Foto:

13-åringen som ble påkjørt mandag ettermiddag, ble påført skader i hode og ansikt.

DEL

– Hun slapp heldigvis fra det med det som ser ut til å være lettere skader, men må være hjemme fra skolen noen dager, for å bli bra, sier rektor Johannes Sandstrøm ved Steinerskolen på Nesbru, der jenta er elev.

Han har fått opplyst at jenta ble påført skader i ansikt og hode. Ifølge politiet ble det på sykehuset konstatert bruddskade i ansiktet.

– Hun har en mindre bruddskade i ansiktet, men er tilsynelatende ikke alvorlig skadet. Vi venter i saker med denne typen skader noen dager før vi konkluderer med skadeomfanget, sier politioverbetjent Anne Stine Kristmoen.

89 år gammel

Påkjørselen skjedde i et fotgjengerfelt i krysset Fekjan/Gartnerveien, ved 14.30-tiden. Stedet ligger bare noen hundre meter fra Steinerskolen. Politiet opplyste i kjølvannet av ulykken at det er tatt beslag i bilførerens førerkort.

– Bilføreren er en kvinne i slutten av 80-årene, opplyste politiets operasjonsleder Tor Jøkling.

Kristmoen opplyser at kvinnen er 89 år gammel. Kristmoen poengterer at ulykken skjedde i en fotgjengerovergang som er opphevet og merket med skilt.

Politiet har sparsomt med vitneobservasjoner av hendelsen.

– Vi har per nå ingen vitneobservasjoner som gir noen forklaring på hvorfor dette kunne skje, sier Kristmoen.

Artikkeltags