Skip to main content

Fotgjenger til sykehus etter påkjørsel

PÅKJØRT: En kvinne, trolig en jente, ble påkjørt i et fotgjengerfelt på Nesbru mandag ettermiddag. Hun ble kjørt til sykehus med hodeskader.

En fotgjenger ble kjørt til sykehus med hodeskader etter en påkjørsel mandag ettermiddag. Bilføreren ble fratatt førerkortet.

Politiet meldte om ulykken rett før klokken 14.30.

En kvinnelig fotgjenger ble ifølge politiet påkjørt i et fotgjengerfelt i krysset Fekjan/Gartnerveien.

– Den første meldingen inn til oss sa at hun var våken, men blødde fra hodet, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i politiet.

Føreren av bilen som kjørte på fotgjengeren, var også på stedet da nødetatene kom frem etter kort tid.

Den skadde ble kjørt til sykehus for videre behandling.

– Hun skal ha blødd en del fra hodet og det ble besluttet på stedet å ta henne til med sykehus for videre utredning av skadene. Hvor alvorlig skadet hun er, er litt tidlig å si, men når ambulansepersonellet vurderer det dit hen at hun må til sykehus, så er det snakk om en viss alvorlighetsgrad, sier Pedersen.

Politiet er på stedet og snakker med vitner og den involverte føreren.

– Det er tatt beslag i førerkortet til bilføreren, som er en kvinne i slutten av 80-årene, sier operasjonsleder Tor Jøkling en time etter ulykken.

Alderen til den påkjørte fotgjengeren er foreløpig ikke kjent, men Jøkling forteller at det skal være snakk om en jente.

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.