Ulykken skjedde i krysset der Kremlegrenda kommer ut i Lommedalsveien rett før klokken 17.

Ambulanse er på stedet og sjekker eventuelle skader på de involverte personene. Politiet er også på plass og bistår med trafikkavviklingen og snakker med vitner.

Det er lange køer i Lommedalsveien som følge av hendelsen.

Politiet på stedet opplyser til Budstikkas reporter at én av førerne er tatt med til legevakten for videre undersøkelser, men skal ikke være alvorlig skadet.

Begge bilene må berges etter ulykken.

Vanskelige kjøreforhold

Politiet melder at det i hele distriktet er vanskelige kjøreforhold etter snøen som har kommet tirsdag ettermiddag.

– Vi anmoder om at veifarende kjører etter forholdene, og beregner god tid, melder operasjonsleder i politiet, Alexander Østerhaug.

Han legger til at det er trafikale utfordringer flere steder som følge av trafikkuhell eller ulykker.

Mye trafikk og køer

Det rapporteres også om mye trafikk og saktegående køer på flere av de store veien ved 17.15-tiden. På E18 er det kø begge veien stort sett hele veien mellom Lysaker og Holmen.

Fra Skøyen til Asker er det ifølge reisetid.no en forsinkelse på 28 minutter like før klokken 16. Motsatt vei rapporteres det om en forsinkelse på hele 69 minutter.

– Det er køer i alle retninger, både inn og ut av Oslo. Men det virker som om det er fordi folk faktisk kjører etter forholdene, og at det er etterslep av rushtrafikken. Det er ikke meldt inn noen hendelser i trafikken på E18, forteller politiets operasjonsleder, Alexander Østerhaug.

Tidligere tirsdag kolliderte to biler ved Asker sentrum, noe som skapte store trafikale problemer.

Også på Billingstadsletta kjørte en bil av veien ved 14.30-tiden tirsdag. Det skal ikke ha vært noen personskader.