Skip to main content

Tuva og Morgan i «Hver gang vi møtes»

Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Linnea Dale, Frida Ånnevik, Morgan Sulele, Tuva Syvertsen og Chris Holsten er nå i gang med innspillingen av en ny sesong av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». 

Tuva Syvertsen fra Brønnøya (36) og  Magnus Clausen  (26) alias Morgan Sulele fra Stabekk er med i den nye sesongen av  «Hver gang vi møtes» på TV2.

Tuva og Magnus er i godt selskap sammen med Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Linnea Dale, Frida Ånnevik  og Chris Holsten. 

De sju artistene har flyttet sammen for en drøy uke på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss. Resultatet av oppholdet blir den niende sesongen av «Hver gang vi møtes» og skal vises på TV 2 i 2020, ifølge en pressemelding fra TV2. 

Spellemann-nominert

 Med låter som «Bare Min», «Jeg Vil Heller Ha Deg», «Lakenet» og «Høyt Over Oslo» har Morgan Sulele markert seg som låtskriver og artist. Gjennombruddet kom sommeren 2015 da hiten «Bare Min» ble gitt ut. Låten var Spellemann-nominert for «Årets Låt» i 2016. Albumet «Morgan Sulele» som ble utgitt i 2016 gikk inn på topp tre på VG Lista (album), og lå der i over 20 uker. Totalt har Morgan Sulele 70 uker på topplisten (single) siden sommeren 2015. Antall streams totalt er over 120 millioner.

– Jeg gruer meg mye, men jeg gleder meg mer. Dette tror jeg blir en sinnssykt fin opplevelse, med masse flinke folk. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og trordet blir en opplevelse for livet, sier Morgan Sulele. 

Tuva Livsdatter Syvertsen er best kjent som felespiller, vokalist og frontfigur i musikkgruppen Valkyrien Allstars. Høsten 2006 mottok gruppen Grappas debutantpris og ble i 2007 Spellemannnominert i åpen klasse for albumet «Valkyrien Allstars». Albumet solgte til platinaplate i 2008.

Vanskelig å si nei

 Tuva Syvertsen ønsker utfordrer seg stadig i nye prosjekter som fra teater, Hollywood-film, musikksamarbeid med andre musikere og som medlem i rap-kollektivet HEADS. Tuva har deltatt i «Stjernekamp» på NRK, hvor hun endte i finalen.
– Jeg tror nok de har vært litt lure, sleipe og smarte siden det var Odd Nordstoga selv som ringte og fortalte at han og Frida Ånnevik skulle være med. Da var det ikke lett å si nei. Dette er to  jeg omgås  og  ser opp til. De har et låtmateriale som jeg gleder meg til å velge fra. Det blir spennende å tolke de andre artistene som jeg ikke kjenner så godt. Aller mest gleder jeg meg til å spille selv, jeg er spent på hvordan tolkningene blir mottatt. Jeg skal uansett gjøre det på min måte, så får vi håpe alle artistene er gode til å ljuge om de ikke liker det.

– Høyt nivå

TV 2s programredaktør Jarle Nakken er godt fornøyd med sesongens artister.

– Vi gleder oss til å vise frem sesongens fantastiske «Hver gang vi møtes»-artister som i stil spenner fra tradisjonell folkemusikk til viser og moderne pop.  Jeg er overbevist om at blir en sesong spekket med musikalske uforglemmelige øyeblikk når de skal tolke og hylle hverandres verk på Vestre Kjærnes gård.

Priser og Topp 40

Tuva Syvertsen og Erik Sollid fra Valkyrien vant Edvard-prisen for årets nykommer i 2015. Tuva har gitt ut albumet «Jazz at Berlin Philharmonic VI: Celtic Roots», et livealbum med Knut Reiersrud, Ale Möller, Eric Bibb, Aly Bain, Fraser Fifield, og Olle Linder. I 2019 kom albumet med rap-duoen Ei Saa Peittää.Tuva har sammen med Aslag Haugen gitt ut singelen «Det som sner» i 2013, «Skamløs» med Big Daddy Karsten og «God kok» i 2018.

Som låtskriver har Morgan Sulele samarbeidet med blant andre Katastrofe, Staysman & Lazz, Innertier og Tungevaag & Raaban, noe som har ført til suksess. Sulele skrev Tungevaag & Raabans «All For Love», som var nominert til årets Dance/Elektro på svenske Grammis 2019. Sulele står bak tre låter som er topp 40 i Norge, sin egen låt«Helt Ærlig» med OnklP,«Million Lights» med Tungevaag & Raaban og«Trenger En Mann» med Staysmann & Lazz.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.