Skip to main content

Tix størst igjen– varsler 14 nye låter

Andreas "Tix" Haukeland er fra Bærum og bosatt i Asker.

Andreas "Tix" Haukeland er fra Bærum og bosatt i Asker. 

Foto: KARL BRAANAAS

Denne uken kunne Spotify avsløre at Andreas «Tix» Haukeland er Norges mest spilte artist for andre år på rad, kun slått av Justin Bieber.

Med unntak av «Hver gang vi møtes» på en syvende plass, er Andreas «Tix» Haukeland er den eneste norske artisten på Spotifys topp ti-liste her til lands.  

På en solid andreplass danker han ut store navn som The Weeknd, Ed Sheeran og Kanye West på den norske topplisten.

– Det er en ære å dele topplisten med navn som Justin Bieber. 2021 har vært en intens reise hvor jeg har tillatt meg selv å ikke bare lage den musikken folk vil høre, men også musikken de trenger å høre, sier han i en pressemelding. 

Mye på gang

I 2021 har han vært mer opptatt av hvordan han formidler budskapet sitt fansen:

– Jeg glemmer faktisk hvor mange jeg formidler musikken min til. Målet mitt er å lage musikk til både opp- og nedturene i livet, og som folk kommer til å huske i flere år. Nå venter et nytt og spennende år med 14 nye låter, forteller han.

Nylig kom han også ut med boken «Den stygge andungen», som også topper bestselgerlistene. Her åpner han opp om deler av livet, som en av Norges største artister.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.