Skip to main content

Tiril Heide-Steen har giftet seg

Brudeparet på festen på Frognerseteren.

FOTO: DAN KARLSTRØM

Artisten Tiril Heide-Steen fra Blommenholm har giftet seg med Jesper Borgen. Hun er datter av den kjente komikeren og musikeren Harald Heide-Steen jr. 

Lørdag 22. februar sa Tiril Heide-Steen (30) og Jesper Borgen (31) ja til hverandre i Holmenkollen kapell. Under vielsen sang både Sølvguttene og broren Frikk Heide-Steen. Etterpå var det kjendisspekket fest på Frognerseteren.

– Vi hadde en helt magisk dag med vielse i Holmenkollen kapell og fest på Frognerseteren med mange av våre kjære venner, familie og kollegaer, skriver Tiril Heide-Steen i en melding.

Tiril Heide-Steen har fulgt i sin fars fotsport som artist og skuespiller, og er for tiden aktuell i forestillingen Charlie og sjokoladefabrikken på Det Norske teateret.

30-åringen har også satt opp egen forestilling i Bærum Kulturhus, basert på låtene til Billie Holiday. I et tidligere intervju har hun uttalt at et var faren som introduserte henne til Holiday – og en livslang kjærlighet til den amerikanske sangeren.

– Jeg er veldig, veldig fan. Og har vært det så lenge jeg kan huske, sa hun den gangen.

Tiril Heide-Steen har også opptrådt med Lisa Stokke og Göran Fristorp på konserter.

Produsent for stjernene

Jesper Borgen er låtskriver og produsent. I 2015 vant han Tono-prisen for Årets låtskriver 2014. Han har samarbeidet med artister som Alan Walker, Morgan Sulele, Staysman & Lazz, Marcus og Martinius og Kid Astray.

I bryllupet på lørdag var blant annet Staysman toastmaster.

Tiril Heide-Steen giftet seg i helgen.

Foto: MARTIN AASEN WRIGHT

Mange gratulasjoner

De siste 24 timene har flere kjendiser og Tiril selv delt mange bilder fra bryllupet på Instagram, der blant andre Atle Pettersen, Morgan Sulele og Petter Katastrofe gir sine gratulasjoner.

Tiril er datter av den folkekjære komikeren og musikeren Harald Heide-Steen som døde i juli 2008: «Vi savner deg hver dag», skrev Tiril på Instagram, i forbindelse med farens bursdag, som ville fylt 80 år. Hennes bror, Frikk Heide-Steen, er sanger kjent fra blant annet Melodi Grand Prix og som tolker av Frank Sinatras kjente låter.

Bryllupsfesten ble toppet med fyrverkeri.

FOTO: MILLE BJØRSTAD

Tiril Heide-Steen og Jesper Borgen på trappen til Holmenkollen kapell.

FOTO: JAN VIBE GREGERSEN
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.