Skip to main content

Swedish House Mafia kommer til Telenor Arena

Swedish House Mafia var sist i Bærum i 2012. Siden den gang har bandet vært oppløst og gjenforent.

Swedish House Mafia var sist i Bærum i 2012. Siden den gang har bandet vært oppløst og gjenforent. 

Foto: INNSENDT

Den svenske gruppa stikker innom Bærum om et års tid. Vertskapet på Telenor Arena er lykkelige over å være i gang med storkonsertene igjen. 

Swedish House Mafia kommer til Bærum for å holde konsert i november 2022. 

Da vil det være ti år siden gruppa gjestet Fornebus konsertstadion. 

– Da var det helt fullt, sier sponsor- og partneransvarlig Keith Woods ved Telenor Arena, som regner med at det er stor interesse også for denne musikkopplevelsen. 

Siden besøket i 2012, har gruppa vært oppløst … og gjenforent fra 2018.

Lenge siden sist

Det er gjenforeningsstemning hos vertskapet på Telenor Arena også. 20.000 mennesker tett i tett, det har vært en fjern drøm ganske lenge. 

– Det må jo være en stund siden sist dere hadde en stor konsert?

– Ja, den siste konserten før nedstengningen grunnet covid-19 var Slipknot i februar 2020. Da hadde vi 13 -14.000 i publikum, sier Woods. 

Nærmere bestemt 22. februar 2020, få dager før nedstengningen. Slipknot gikk som vanlig på scenen med masker – med hull til øyne og munn. 

Pressebildet fra Swedish House Mafia viser de tre medlemmene med noen slags munnbind. Enn så lenge er det umulig å vite hva slags smittevern man eventuelt vil måtte opprettholde neste høst. For øyeblikket er det ingen spesielle tiltak som rammer billettsalget. 

Måtte permittere

– Hvordan føles det å være tilbake?

– Det er egentlig veldig, veldig godt. Vi har dessverre vært i en situasjon hvor vi har måttet permittere ganske mange ansatte. Nå har vi kunnet hente dem tilbake, og har igjen en pulserende hverdag, heldigvis, sier Woods. 

De første store konsertene etter pandemien kommer først på andre siden av jul. Blant de første er Hans Zimmer og Shawn Mendes. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.